søndag 22. februar 2015

Nytt hus!

De siste månedene har vært litt tøff! Vi har hatt gående en diskusjon oss imellom i forhold til flytting. Denne prosessen har vart lenge, men vi har valgt å ikke involvere familie eller venner. Først nå i Januar ble den tatt og både Håvard og jeg reiste til Østlandet for å se på hus. Nå i Februar kjøpte vi helt nytt hus i Rælingen, 8 km fra Lillestrøm. Vi overtar 1 juli. Det betyr at vi flytter i juni engang.

Link på Finn.no

Huset er et av 7 nye Villaer som blir bygget på et boligtun. Området er nytt og er preget av mye nye hus/rekkehus. Smestad skole er fra 2010. Huset vårt i Hektnerhagan 93 ligger på en ås og har markagrensen som nærmeste nabo.

Huset har to etasjer og er på 209 kvadrat. Det har 5 soverom og har det en kan forvente av en moderne enebolig idag. Dobbel garasje.

Guttene fikk vite det et par dager etter at vi hadde fordøyd kjøpet. Even har mange tanker rundt det, men gleder seg til å flytte. Samtidig kommer tåren når han tenker på alle han skal flytte fra.  Han hadde håpet han kunne ta med seg venner/familie og Skranevannet skole.

Håkon forstår ikke helt hva dette innebærer, han har ikke spurt så mye. Det vil nok bli mer spørsmål når det nærmer seg.


Ellers er salgsprosessen i full gang her hjemme. "Megler Audition" hadde vi torsdag og vi falt for Fana Sparebank. Visning blir 15 mars. Nå jobbes det for fult med pakking og kasting og styling. Snille mormor hadde guttene på overnatting fra lørdag til søndag. De var på kino og så sauen Shan. De hadde tatt tog, buss og bybane og bare det var en stor opplevelse!

Denne helgen har jeg også jobbet ekstravakt. Litt for tøft når en jobber 100% ellers, men slik er det når en ikke klarer å si nei.  Den som sovnet kl 19.00 lørdagskveld var meg:)

Det var godt å hente guttene på Nesttun idag ettermiddag. I kveld har vi kost oss som familie:)



8 kommentarer:

  1. Gratulerer😊- vi kommer på besøk (om vi får lov)

    SvarSlett
  2. Takk😃 Dere er selvskrevne gjester Silje😀 Vi har mye plass🏠

    SvarSlett
  3. Wow! Flott hus dere har kjøpt dere. Så da blir det østlendinger av dere. Masse lykke til med salg! Klemmer fra Lene :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk Lene. Dere er hjertlig velkommen på besøk:) Håper dere trives i Tønsberg:)

      Slett
  4. Vi trives bedre og bedre, men det har tatt lang tid.. 😊
    Tiril fikk også en løs tann omtrent samtidig som Even. Det falt ut hin dagen og nå er en ny løs. Tenk så store de har blitt!!
    Føles som bare noen år siden vi vagget rundt på Røa i spenning.
    Dere må ha lykke til med salg og flytting.
    Stooor klem!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det føles som bare noen år Lene! Tenk vi har skolebarn....Skal bli godt å få fullført prosessen. Tre privatvisninger + hovedvisning. Godt å høre at dere trives, plutselig kommer vi på besøk:) Vi må få til et treff:) Stor varm klem

      Slett

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)