torsdag 17. mai 2012

17 mai feiring

Vi har hatt en veldig fin 17 mai selv om det oppstod litt drama i ettermiddag. Etter en rolig formiddag var vi alle uthvilt og vi fikk litt påfyll av rømmegrøt og spekemat. Vi ruslet bort til Skranevannetskole og fant barnetoget, hvor Petedalsheia barnehage hadde fane. Evens nye bunadsko var kanskje i største laget, men når de først var på -ville ikke han ha dem av igjen...

17 maitoget hadde høy fart og de små måtte nærmeste jogge. Dette resulterte i at Even ramlet over ende i de for store skoene. Mens vi stod der å trøstet, gikk barnetoget fra oss! Derfor ruslet vi bort på skolen igjen og kom heller fremst i kake og kaffe -køen. Det var en god erstattning.

Heliumsballonger hører med på 17 mai og Even fikk velge sin: motorsykkel. Han strålte og var så fornøyd (se bilde). Håvard festet den til hånden slik at den skulle sitte trygt til vi kom innendørs hjemme. Akkurat på trappen klarer Even å løsne på båndet og dette resulterte i at den steg til himmels. En mildt sagt fortvilt Even stod igjen og måpte. Det kom ingen tårer, men fortvilelsen har vært til stedet i hele kveld. Vi forklarte at motorsykkelen heller ville kjøre opp til himmelen. Dette svaret var ikke godt nok. Til slutt slo han seg til ro med at motorsykkelen hadde kjørt opp til månen:)

Noen snapshots av dagen


Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)