lørdag 11. september 2010

Lille syke gutten vår

Siden mange har vært beskymret for oss( Even) den siste uken poster jeg et innlegg.

Vi merket at Even var pjusk igjen tirsdagsmorgning og tok han med til lege.(han hadde vært i storform i helgen og barnehagen mandagen da allmenntilstanden var bra) For å gjøre en lang historie kort har allmenntilstanden blitt gradvis dårligere.Han har også hatt 39-40+ i feber siden tirsdag. Jeg har hatt tre legebesøk + telefonkontakt i løpet av uken og igår var vi på Ullevåll sykehus for en mer omfattende vurdering.
Temperatur på 40,4, CRP 166, positiv streptokokk. De mistenker virusinfeksjon og da vil ikke antibiotika ha noe effekt. Siden han ikke skal ha noe intravenøst operere vi for tiden med "hjemmesykehus.AS". Slitsom,men det er bedre å ha han her i kjente omgivelser så lenge det er forsvarlig. Vi konfererer med Ullevål når vi er usikre på noe og har retrett mulighet hvis vi opplever han som dårligere...


Her litt bilder fra igår



På vei på sykehuset



Klarer å leke litt på sykehuset da paracetten virket.


6 kommentarer:

  1. Hei dere, så leit å se Even så pjusk. Jeg tenker på dere hele tiden. Det er det verste her i livet når ens barn har det vondt. Så god bedring ønskes fra Bestemor og bestefar og Therese (somleker så fint med teknisk lego i dag). Det er blitt en helt romstasjon i 2. etasje.

    SvarSlett
  2. Takk alle tre! Når det er ditt egen barn som er syk rører det helt inn i hjerteroten ja. Ser ut som det er fremgang nå i ettermiddag heldigvis...

    Du må ønske henne lykke til på den internasjonale lesetesten!

    SvarSlett
  3. Magnus ønsker Even god bedring, og gleder seg til å se ham igjen snart!

    SvarSlett
  4. Takk Magus:-) Even gleder seg også:-)

    SvarSlett
  5. ÅNEI!!! :( Har ikke leste her på en stund - så leit å høre at lillegutten ikke er i form!!! :( Uff, det er ikke noe moro med syke barn!

    SvarSlett
  6. Ikke noe kjekt når de små er syke! Håper han er på bedringens vei nå! :)

    Stor klem fra "tante" Linda og "onkel" Stian + de tre andre!

    SvarSlett

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)