lørdag 10. januar 2015

Operasjon, jobb, basketball

En ny uke med mange spennede opplevelser. Ny jobb med nye kollegaer. Det virker som en flott gjeng. Jeg har ikke kjørt girbil(siden vi har automat) de siste 10 årene og har i løpet av noen dager kjørt 5 forskjellige biler.  Ellers vil jeg bli lommekjent i Ytrebygda på sikt. Vi har oppdrag over alt. Ingen GPS eller handsfree i bilen, kun en kartbok...Datasystemet er nytt, men jeg henger med! Heldigvis er de fleste av prosedyrene vi gjør kjent fra før. De er ganske så variable og noen har jeg tørket litt støv av.  Tre opplæringsvakter og vips var jeg alene på veien med en lapp i hånden, 
 og med åtte ukjente adresser jeg skulle utføre oppdrag for før lunsj. Jeg har hatt en uke med høy læringskurve, og syntes det har vært en givende uke. 

På privaten har det også skjedd mye! Even begynte på basket i Sandslihallen sammen med Magnus. Han syntes det var kjempe gøy! Ellers ble Håkon operert torsdag. En dag vi kvidd oss til...

Han ble operert kl 08.00 og klokken 09.30 var han hjemme igjen. Det er ingen tvil om at Håkon hører bedre, Han har de første dagene kommentert fult av lyder. Eks vaskemaskinen, at Even synger for høyt!!! Vi syntes også at Håkon har forrandret lynnet. Han er mer blid og tilfreds. Dette opplevde vi også etter operasjonen han hadde tidligere.

Ellers har vi vært på to PPT møter i barnehagen denne uken. Både Even og Håkon trenger oppfølging i forhold til språket. Noe vi har fått innvilget for vår/sommer.  Skolen var representert på Evens møte.

Hedda har fått en ny tilværelse hjemme med pappa. Både Hedda og pappa ser ut til å kose seg.

Akkurat nå er det lørdagskveld og stormen herjer ute. 
Vi synker ned i sofaen godt fornøyd med innsatsen denne uken:) 
I farten...på vei til jobb

Bilene står klar!

Even og Håkon har fått basketball

Gjengen skyper med farmor og bestefar

En trøtt Håkon må tidlig ut døren....da han skal opereres

Oppvåking

Lørdag- innedag- muffinslaging- teamwork

Smaking på røren!

nanmmmmm

Hedda vil opp og se, over alt

Gåvognen er tatt frem

2 kommentarer:

  1. Inger Elin og Erlend10. januar 2015 kl. 12:46

    Puh. Får høy puls av å lese om uken deres. Dere er flinke!!

    SvarSlett
  2. Ja,litt av en uke! Litt artig å se Hedda "trene" å gå med en nesten maken "vogn" som du hadde,når du tok dine første skritt...mamma.

    SvarSlett

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)