torsdag 8. juli 2010

Updates februar

Dagene,ukene og månedene fyker av gårde! Lille Even er ikke noe baby lenger, han begynner å bli en gutt! Det har skjedd mye siden jul. Det er vel og merke små forandringer, men likevel merkbare. Han har fått sin første tann. Det er stort for oss alle! Igår presenterte vi han for brødskive og knekkebrød. En ting er sikkert, det er ikke lett å spise med en tann:-) Idag har han fått sin første tannbørste:-)

Han var på 7 måneders kontroll tirsdag. Vi var hos både lege og helsesøster. Hørsel, syn er supert. Hjerte og lungelyder høres også bra ut. Han er blitt 73,5 cm lang og veier 9,3 kg. Ligger fint innefor skjema og han er en sunn og frisk gutt. Motorisk er han mer mobil en noe gang. Han går i sirkel, skyver seg bakover,men har enda ikke funne krabbe/åle koden. Noe mer skeptisk er han blitt til fremmede, men er like sosial som før når han bli " varm". Når han ler, noe han gjør svært ofte, er det med en hes "stemmeskifte-latter". En kan nesten høre at dette blir en gutt med mørk-dyp stemme:-)

Han sitter i stol med oss til hvert måltid nå. Han har prøve smakt siden han var 4 måneder, men det er først den siste tiden er begynnt å spise ordntlig.Vi er nå opp i ca 2-3 måltider hver dag. Jeg fikk stavmixer til jul, så nå har vi frysen full av hjemmelaget kost:-) Det har nemlig vært litt vanskelig å få i han mat, da han foretrekker morsmelk. Derfor er jeg og han litt på avvenning...Neste helg skal vi gjennom et program for å få slutt på nattamming også. Drømmen er å sove en hel natt gjennom...

Ja, vi hadde det fantastisk på Lanzarote. Deilig å reise fra bitende kulde til sol og sommer. Håvard skrev oppgave hver dag, mens vi inspiserte området. En god del strand og bading for vår del.Vi er egentlig ikke så glad i sterk sol noen av oss, så temperaturen rundt 20 grader passet oss perfekt. God mat og mye god rødvin hører ferien med. Et par ganger var Even med oss på kveldstid når vi spiste. Vi la han i vognen og han sov godt. Det beste måltidet hadde vi på stranden, hvor vi hadde med oss take away tapas.

Even er begynnt på svømmekurs nr 2 på Hovseter. Han er absolutt ikke redd for vann og hopper fra kanten og dykker og står i:-) Han går under navne-plaske Even! Mor er stolt!





Tapas ved stranden, mens Even sover til bølgesus...


Ellers får jeg Bergens besøk av mamma den 12 februar.Håvard er fullbooket med skolearbeid frem til 1 mai. Nye utfordringer i jobb gjør også hverdagen mer hektisk for den flinke "mannen" min...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)