torsdag 10. februar 2011

En liten update


  Even i Vigelandsparken i helgen. Han løpe og ropte etter hunden som gikk foran oss!


Livet går sin gang her i Landingsveien. Det virker som Even trives i barnehagen og får veldig skryt for at han er blitt så flink mottorisk. Ellers har han vendt seg til å sove på madrass sammen med de andre barna. Når jeg kommer å leverer han hører jeg ofte "nå kommer Even" fra de andre barna og innimelom får han kos fra Julie.

Ellers gjør han seg bra forstått, men vi skulle ønske han hadde flere ord. Det er tydelig at hørselen er nedsatt pga væsken i ørene. Det skal opereres inn dren i begge ørene og fjerne en falsk mandel på AHUS den 1. mars. Vi er veldig glad for at vi får komme så kjapt til!

Imellom tiden skal vi 14 dager til Tenerife, Fanabe. Vi reiser allerede på søndag og du kan tro vi gleder oss til å få litt sol og varme på de melkehvite kroppene våre. Det skal også bli godt å få litt kvalitetstid sammen som familie.


Ellers er jeg 27 uker på vei og magen har skutt ut den siste uken! Det er jo bra at junior vokser som han skal. Han er blitt ca 32 cm lang og 1 kg! Aktiviteten i magen er det ikke noe å si på..

Igår var jeg på barselbesøk hos en Vernonika,kollega av meg. Hun har nylig flyttet til Lamberseter og koste seg i mammaperm.

Lille Adrian 3 måneder


 Jeg ble pluket opp av Håvard og vi besøkte farfar, bestemor, tante Torun og Nadia på Svartskog.
Farfar og bestemor lekte tog med Even

Tante Torun gav Even kveldsmat

3 kommentarer:

  1. Er ikke så mye ord her heller, men som Even en veldig motorisk gutt. =)
    Så deilig det høres ut med syden tur nå, dere må kose dere masse.
    Godt å kjenne masse liv i magen, for godt å vite at alt står bra til =)

    SvarSlett
  2. Så bra at dere kommer så snart til A-Hus med Even. Dere må hygge dere og nyte varmen . Her på Svartskog var det 22 minus på søndag morgen. Er tangering av rekorden fra i fjor.Når dere kommer hjem har forhåpentligvis vinteren mistet grepet slik at vi kan nyte vårligere vær.

    SvarSlett

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)