tirsdag 5. juli 2011

Håkon

Veldig mye har dreid seg om Even i det siste. Derfor tenkte jeg at det var på sin plass at Håkon fikk litt ekstra oppmerksomhet på bloggen. Sant skal sies at oppmerksomheten er likt fordelt i hverdagen.

Hjelpe meg for en snill og flink gutt vi har fått! Håkon legger seg fremdeles rundt kl 22 og sover til 04. Litt påfyll av melk og han sover til morgenkvisten.

Han begynnte å smile da han var 4 uker gammel og smilene kommer stadig oftere. Han er rolig av lynnet. Ellers liker han veldig godt å ligge på magen noe som har gjort at han er blitt ganske så sterk i både rygg og nakke allerede. Han snudde seg fra magen til rygg allerede da han var 20 dager og gjør det nå stadig vekk! Han driver også å sparker fra og vil tydelig fremover i livet. Ellers trer det frem søte små krøller når han bader. Jeg veide han for to uker siden og da veide han 5500 gram.

Håkon er nå blitt 7 uker og idag har jeg vært kontroll på helsestasjonen. Han fikk skryt for styrken sin og helsesøster Eli syntes han virket som en velutviklet liten kar. Vi skal bestille en ekstra sjekk hos manuell terapaut da han liker best å se mot venstre side.


Håkon på kontroll på helsestasjonen
Go gutten vår!
En vesle voksen kar, her 6 uker!!!!



2 kommentarer:

  1. Han har forandret seg sånn siden han var nyfødt! Deilig liten mann dette :-) Lykke til på helsestasjonen!

    Wenche

    SvarSlett
  2. Syntes nesten han forandrer seg litt fra dag til dag! Han vokser så fort...

    SvarSlett

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)