onsdag 28. september 2011

Vi er huseiere!


Håvard og jeg har det bedre enn noen gang og vi storkoser oss som familie. Dette året har likevel vært tøft for oss: vi har hatt en lang prosesse om hvor vi ville bo.

Håvard og jeg har hatt "deltidsjobb" på Finn.no. Vi har sett maaange supre prospekter gå fra oss og prisene har økt i takt med tiden. Uavklart jobbsituasjon har gjort at vi har holdt tilbake, fordi vi ville ikke ta noen unødvendig risiko.

I Bergen har vi hatt en klar mening om hvor vi ville bo; Fana området. På Østlandet har det vært litt anderledes. Vi har hatt mange kjøreturer for å se på områder i Rælingen, Lørenskog, Son, Oppegård og Asker. Bærum har også vært høyaktuelt.

Vi har landet på Bergen og i går fikk vi tilslag på et hus som vil tilfredstille mange av våre behov. Vi er veldig glade og lettet over å endelig ha "landet" situasjonen. Alle autosøk på "finn" er slettet og begge har "Finn" -forbud.

Huset ligger i en "lykklige gatan" i et etablert boligstrøk, som er skjermet for biltrafikk.Vi har hage og stor terasse på 50 kvadrat med sol til kl 21. Rett utenfor eiendommen vår er det en felles lekeplass og så er det også en fotballbane i front av huset. Perfekt for våre to gutter! Barneskole bare 600 meter unna. Mye grønntarealer i området. Ellers er det jobbmuligheter for Håvard i gåavstand fra huset. Jeg er jo sykepleier og det trengs jo overalt, selv om jeg har preferanser for hvor jeg vil jobbe. Bybanen som er planlagt til Flesland vil gå i nærheten. Venner og familie har vi innen 10-20 minutters kjøretur.

Huset trenger litt oppussing/maling slik at vi får satt vårt preg på det. Vi har planene klare:-) Huset er på 168 boa/195bra -m2 og vi har riklig plass til besøk av familie og venner for overnatting, hele 5 soverom!  Det er faktisk bare 10 minutter å kjøre til Flesland. Vi henter og bringer:-)

Her er linken til boligen:

http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=30793689

2 kommentarer:

  1. nok en gang! hurra! tipper hjernen allerede jobber på høygir med farger og løsninger:-)

    SvarSlett
  2. VELKOMMEN skal dere være! Vi gleder oss enormt til masse kvalitetstid framover. Ps. Husk sydvest og sjøstøvler! Klem fra Onkel og Tante :)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)