torsdag 1. mars 2012

Håkon 9,5 måneder

Håkon er blitt 9, 5 måneder. Han vokser i rakett fart og er en sjarmerende liten baby. Den siste måneden har han gått fra å åle til og sitte seg opp. Han liker å sitte og ha oversikt over hva storebror gjør og blir han involvert i leken er livet helt topp.

Han viser også tegn på at han vil opp og stå, slik som på dette bildet. Trapper er svært spennende for tiden. Håkon er en litt stille kar, men når han først har bestemt seg for noe- høres det! Ellers er han en solstråle og være sammen med og har en fantastisk latter, slik som også storebror har. 

Han liker å kommunisere og driver å rister på hode og lager buuu lyder. Even hermer og så ler de godt sammen. Herlig samspill!

Ellers har han utrolig mye hår! Jeg har måtte klippe han to ganger allerede. Han har mer min hårtype, tynt og mye hår. Håkon er ellers glad i mat og spiser mye. Han får fremdeles melk 4-5 ganger i døgnet. Han sovner kl 18.30 og sover litt varierende, men storsett til kl 06.00. Ellers har han fått 3 nye tenner. To store fortenner oppe og tre nede, altså tilsammen 5 stk. Herlig!
Litt morgentrim i grilldressen


Deilige små smilehull

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)