fredag 15. juni 2012

Heeeeelg!

Vi har hatt en hektisk og fin uke. Mandag var jeg på Sandsli helsestasjon med Håkon og fikk vaksine. Resten av uken har jeg vært på jobb,mens Håvard har tatt seg av hus og heim. Tirsdag var det stordugnad i Sandslikroken og lekeplassen utenfor huset vårt fikk seg en oppgradering. Bestemor Randi spiste middag med oss og fikk kose seg med legging av de små.

Torsdag fikk vi besøk av et vennepar av oss, Ingrid og Harald. De hadde en gledelig nyhet om at de venter barn på senhøsten:-) 

Even har vært på bytur med barnehagen denne uken. De tok både buss og bybane for å være med på by vandring/besøke kunstmuseum. Idag hadde de besøk av gjengen fra Vennebyen i barnehagen. De tre hovedfigurene kom utkledd og gjorde stort inntrykk på de små.

Vi er imponert over barnehagen over alt det gøye de finner på! Både byturer, fjellturer, skogsturer +++ har stått på planen de siste månedene. Til høsten begynner flere 2009 modeller på Even sin avdeling. Han er den eneste som er født i 2009 nå. Dette blir litt ekstra stas for han siden han er varm i trøyen allerede....

Nå tar vi helg med god samvittighet. Ole Petter har tatt turen og vi har innledet helgen med fotballspilling i stuen.  Etter nesten en måned uten regn...venter vi noen regnskurer til helgen.

Ha en fin helg alle sammen!
Enkel hverdagsmiddag

Håkon på helsesjekk
Dugnad på lekeplassen

 Is spising og bading på terrassen i ettermiddag. Fantastisk temperatur!


Fotball gjengen


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)