lørdag 1. juni 2013

Gutta boys vokser!



Det spirer å gror i hagen- det gjorde seg med noen uke med fint vær. Plutselig er alt rundt oss grønt og blomstene spirer. Vi ser også at både Even og Håkon strekker seg. 
Even var nylig på Kråkerøy sammen med farmor og bestefar. Han var på hytten, mens vi hadde fest for mormor. Solveig leverte Even søndagen og han hadde storkost seg. Han fortalte stolt i barnehagen at han hadde tatt fly!

Ellers var Even og jeg til barnefysio torsdag. Han samarbeidet så fint og jeg var stolt mamma. Fysio fant to små låsninger som han fikk manipulert, uten et Even merket det! Ellers er det ikke noe å si motorisk! Vi hadde kosedag på Vestkanten badeland og fikk svømt lenge. Nesten ingen mennesker- så han fikk virkelig boltrert seg i bassenget og rutsjebanen.

 Her om dagen var jeg å kjøpte sykkel til Håkon og Even fra farmor og bestefar Halvor. Syklene er bursdagsgave, men vi valgte å gi Even sin litt tidligere- slik at han får mulighet å øve seg litt nå når det er sommer.
Sykkelen er uten støttehjul og vi løper nærmest i knestående rundt i gaten- for Even tror han kan sykkle han- uten hjelp:) Støttehjulene vurderes, men vi prøver først uten:) 
Håkon syntes også det var litt stas, men fremdeles litt uvant.

så stolt over ny sykkel- jujutsu bevegelser " med tilrop"
en liten prat med pappa og så full rulle....
Håkons sykkel har selvsagt støttehjul


 Ellers har vi hatt en fin dag idag med tur, fotball og mye puslespill pusling
Even og Håkon er racere

der Håkon står fast- hjelper Even til....


 ......og så er det selvsagt litt knuffing- og lekeslossing. Skikkelig gutte- gutter



1 kommentar:

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)