fredag 15. november 2013

To øre-nese hals barn

De siste ukene har vært hektisk. 4  bursdager, 2 hørselskontroller og 2 foreldresamtaler i tillegg til jobb. Jeg har også vært på jentetur til Krakow med Inger Elin. Håvard har styrt AS hjemme de dagene vi var på tur:) Solveig og Halvor var i Bergen og fikk hilst på gutta boyz:)
Hjerteknuseren våre:)
 
Posted by PicasaHåkon var henvist fra Øre-nese-hals spesialist til høreprøve på Haukeland sykehus. Testen var vanskelig å gjennomføre- og ble ganske defuse.

Det som er sikkert er at han har væske på begge ørene, mest på venstre øret og er henvist til operasjon. Operasjonen er forespeilet i januar og planen er da å ta hørselstest og fjerne polypp. Stakkars lille gutten vår....

Even var gjennom det operasjon  da han var rundt to år og tre år. Han tok også mandlene da han var nærmere tre år...To øre-nese-hals barn- vi begynner å få erfaring!!!!

Ellers går det bra med guttene i barnehagen. Vi har inntrykk av at de trives og de er snille gutter.

Håkon er midt i trassalderen, med ekstrem vilje, men som barnehagen sa "trassen er bare en liten brøkdel av Håkons dag".Han er en skikkelig glad gutt, med mye omtanke for andre- selv om han er klar og tydelig på hva leker han har patent på.

 Håkon henger etter språkmessig, men vi ser at han har fått interesse for språket den siste måneden og at nye ord kommer. Håper at operasjonen kan lette på væsketrykket i ørene- slik at han hører ordentlig!!

Even får også litt støtte til språket to ganger i uken av Anne i barnehagen. Even er gjennomført snill,men lar seg lett påvirke av andre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)