torsdag 11. desember 2014

Juleforberedelser

Denne uken har gått til mye juleforbredelser og vi er nærmest i mål med pakkene. Julekort er også levert. Mandag var vi invitert på middag til Annette, Bjørn Erik og co. Der møtte vi Inger Elin, Erlend og Sondre. Litt førjulskos. Annette og Bjørn Erik venter en liten jente når som helst!

Ellers har det gått i pepperkakepynting. Det er alltid like gøy for de små og de får pynte akkurat slik som de vil. Med andre ord fri fantasi. 

Igår torsdag pakket guttene inn en pakke hver og så ruslet vi opp til Edvard Griegs Hotell og la pakken under juletreet. Stas å gå imørket med lommelykt. Guttene fikk gi pakke til barn som ikke har det så bra i julen. Det er ikke så lett alltid å forstå at ikke alle har det så bra som den. Even så ut som han reflekterte over det. Håkon er nok enda litt liten til å forstå.

Ellers har vi valgt vekk pakkekalender i år. Guttene har heller ikke savnet det! De er mer en fornøyd med sjokoladekalenderen de har og åpner den med stor glede hver morgen. Når guttene spør etter kalender vil vi selvsagt laget, men i år har det ikke vært noe savn.
Teamwork




Bok og lykt pakket inn til gutt/jente mellom 3-5 år

Pepperkakeby på Fanatorget

Pakke lagt under treet

Magnus, Eirik, Even og Håkon ser barnetv

Pappa bader Hedda

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)