fredag 1. mai 2015

Hedda og gutta boys

Vi er så stolt over at guttene våre leker så bra sammen for tiden. De er faktisk blitt svært gode venner. De samarbeider bra og har tålmodighet for hverandre. Det er akkurat som det er en egen kommunikasjon mellom dem. Selvsagt terger de hverandre og har sine uoverensstemmelser, men i bunn og grunn er dem svært gode venner. Er de borte fra hverandre mer en en dag, savner de hverandre. Ekte søskenkjærlighet.



Lille Hedda faller litt bakpå, selv om hun svært gjerne vil leke med dem hele tiden. Guttene er likevel flink å inkludere henne i det som er mulig.

Hun tar dem nok igjen snart for nå går hun! Det vil si, når hun selv vil....Hun er sterk i muskulaturen og kan fort gå 4-5 skritt. Hun er så kry og glad. En liten solstråle å være sammen med.

Hun har god apetitt og spiser for det meste selv. Liker neste alt, sover hele natten, med få unntak. Ellers babler hun i vei. Se- se- og så vil hun at vi skal si ordene. Sier mamma, pappa, Hedda, hei, hade +++, etterligner ord vi sier til henne. Er nysgjerrig og svært leken. Det er mye humor på denne lille frøkenen, som også kan bli så fornærmet hvis hun ikke får det hun peker på. Mye omsorg og kos med dukker/bamser. Er en svært sosial jente som vil elske barnehagen:)


Utforker hagen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)