torsdag 4. juni 2015

Nytt hus- Hektnerhagan 93


1 juni kl 12 fikk vi nøkkelen til vårt nye hus i Hekterhagan 93. Huset har stått tomt en stund å ventet på oss, og vi føler oss mer og mer klar for å starte vårt nye liv på Østlandet.

Hus og matrialvalg var bestemt da vi kjøpte, og det har vært litt deilig å slippe disse valgene. Uansett har vi litt planer for tiden fremover, men med tanke på at vi skal bo der i lang tid, skal vi prøve å smøre oss med tålmodighet. Huset er på ca 208m2 + garasje og har ca tomt på 860, mesteparten er flat. Huset har to etajer.  1 etasje: stue, kjøkken, bad, vaskerom, entre, gang. 2 etasje: 5 soverom, bad og stue.

Litt om området:
Tunet vi skal bo på har 7 nærmest tilsvarende hus med lekeplass i midten. Det er enorm utbygging av boliger i området og det tiltrekker seg mange barnefamilier. Bare på tunet er det 2 stk Even skal gå i klasse med. Vi mener at vi har hørt at det er 14 barn på tunet i forskjellige aldre, alt fra 0 -14 år.

Det er opprettet en facebookgruppe for tunet for ideutveksling. Det finnes også turgrupper for husene i området har jeg blitt fortalt. Området grenser til Østmarka og har mange turmuligheter. Badevann og lysløype et stykke innover.

Ellers ligger huset ca 10 minutter kjøring til Lillestrøm. Toget til Oslo tar det ca 10 minutter fra Lillestrøm. Halvor og Solveig bor ca 13 minutter unna Øyvind, Inta og Guste bor i ca 5 minutt unna. Harald og Ingrid va 40 minutter unna.
Fremside og garasje

Ene siden av huset- sydsiden

Even med inngangen


Utsikt fra Evens rom i 2 etasje- full oversikt over lekeplassen på tunet. 7 identiske boliger med felles lekeplass i midten.

Utsikt fra terassen i 2 etasje. Det bygges hus på nedsiden. Lysløype innover til østmarka.
Badevann og mange fine turer har vi blitt fortalt. Randen på plenen grenser mot nbotomt

Bilde av stue


Bilde kjøkken






Del av stue 2 etasje



2 kommentarer:

  1. Fantastisk flott hus og med en herlig hage! Dere er heldige :)

    SvarSlett
  2. Kjempefint hus!! Vi kommer på besøk

    SvarSlett

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)