mandag 29. juni 2015

Turen over fjellet

Fredag reiste guttene. Etter pakkingen reiste jeg inn til mormor som passet Hedda. Der sov vi over til lørdag. Håvard kjørte tidlig av gåre, mens vi lå lengre bak i vårt temp. Hedda var ikke helt pigg med magekip og utslett over hele kroppen. Likevel uten feber og grei form. Vi hadde to stopp på veien. Voss og Eidfjord. Målet var Gol og Pers hotell hvor vi overnattet til lørdag. 

Søndags morgen bar det av sted til Nesbyen til Marianne og co sitt nydelige feriested. Edvard, Fredrik og Hedda fikk boltret seg på den store plenen. Håvard var på vei i retur og vi rakk en kaffikopp sammen før vi skilte lag .

Onsdag overleveres nøkkelen til ny eier! Håvard reiser over etter overtagelsen og regner med å være her på ettermiddag/kveld. Guttene koser seg på hytten til farmor og bestefar Halvor. De kommer torsdag og du kan tro vi gleder oss til å se dem. Akkurat nå er jeg egentlig glad dem ikke er her. Kaos og mye som skal på plass- Hedda kryper rundt beina på meg og er en skikkelig kosejente. Imorgen får vi litt hjelp av onkel Øyvind.




 
Flotte Eidfjord hotell



Marianne og Torfinns familiested i Nesbyen
Hedda, Fredrik og Edvard




Lek på plenen



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)