mandag 13. juli 2015

Etablert på Østlandet- Rælingen i Fjerdingby


Det har gått noen uker siden jeg har blogget nå. Hver og en tid har blitt brukt til å komme på plass i huset.  Jeg kan ikke annet en å si at vi har fått en god start. Barna løper rundt i nabolaget og begynner å etablere vennskap. Naboer møtes på lekeplassen eller stikker hode over gjerde. Vi har fått et positivt inntrykk av nabolaget. 

Huset var jo helt nytt når vi flyttet inn og manglet alt fra belysning, gardiner og skap/hyller. For å få pakket ut alle de ørt og pørti flytteskene vi hadde med var dette viktig:) Vi har fått super hjelp av familie med både barnepass og skruhjelp. Skruingen vil nok fortsette fremover:)

Det har blitt noen intensive handlerunder og bytterunder mens Hedda har for middagsluren sin- for å handle med tre barn er nærmest umulig:)

Lek i hagen

En mariehøne har landt på mamma

Vannleke


Barna storkoser seg på den nye lekeplassen som er et samlingspunkt for barn og foreldre. Hedda er yngst på tunet og eldstemann er 14 år, det er vel tilsammen 14 barn, og nærmest alle leker på lekeplassen:)
Huset vårt i bakgrunnen




På fremsiden av huset har vi planer... Dette bilde er tatt fra blokken som ligger forann oss. Det er satt opp et midlertidig gjerde pga skråningen...Her tenkte vi å plante noe, men har enda ikke bestemt oss for hva- det blir noe, blomstereng lignende. Vi planlegger også gjerde med liggende spiler, slik som huset. Det vil bli en forhøyning enkelte steder.  Ellers skal vi utvide mer terasse på venstre siden av huset, hvor vi har kveldssol til klokken 21.30.





Ellers hadde vi hyggelig overnattingsbesøk av Annette, Bjørn Erik, Magnus, Eirik og Elise fra torsdag til fredag. De skulle til legoland og stoppet opp for en overnatting. Guttene syntes det var så stas å leke sammen igjen og vi voksne fikk delt litt vin sammen.

Annette- passer de små:)


 Elise og Eirik vokser!

Gutteklubben og popcorn tid
Hedda hilser på tremenning Aurora.
Fra ferdag til søndag reiste vi til Svartskog for å lade batteriene. Det var godt å komme vekk fra hus og hjem. Gutten har løpt rundt å kost seg.


Guttene finner småkrabbe

2 kommentarer:

  1. Det ser så fint ut hos dere! Gleder meg til å se bilder av huset innvendig når dere har kommet skikkelig på plass!
    Vi har også flyttet nå - lett kaos, men fikk god hjelp av familie! Rart å ha flyttet, men også spennende med et nytt kapittel i livet!

    SvarSlett
  2. Ønsker dere lykke til i det nye,fine huset på Østlandet! Håper dere alle fem finner dere vel til rette på det nye stedet! God klem fra mamma / svigermor / mormor.

    SvarSlett

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)