onsdag 5. august 2015

SFO og barnehagestart

Denne uken har vært full rulle med SFO og barnehagestart.

 Even syntes det er så stas å være på SFO at han nesten ikke vil bli hentet! Vi kommmer rett og slett fortidlig...Med andre ord har tilvenningen gått som forventet- kjempebra. Even kjente to stk fra før. Fredrik og Nora og det er en trygghet i seg selv...

Hedda hadde sin første dag i barnehagen mandag. Hun begynte da i Torva barnehage som ligger ca 10 minutter kjøretur hjemmefra. Både Håkon og Hedda har fått plass sammen. Hedda var så klar for barnehage- hun syntes nok det var trygt at jeg var der, men utforsket radius raskt... Vi har hatt tre dagers innkjøring med tilvenning. Idag var hun alene noen timer, mens jeg var i nærheten. Torsdag skal hun være der uten oss- det tror vi vil gå kjempe bra. Hun virker trygg og personalet virker positive og gode.

Håkon stakkars ble syk på søndagskveld. Han har vært forkjølet en stund, men søndag slo det ut med feber. Han blir nok værende hjemme og begynner i barnehagen neste uke. Lille gutt har fått en kraftig halsbetennelse og har begynt på Penicillin. Det er sjelden Håkon er syk og vi har sjelden sett han så syk som han har vært denne uken. Det kan se ut som begge drenene er falt ut og mandlene er ballonger. Vi håper han kommer raskt til spesialist for ny vurdering... Farmor og Øyvind har stilt opp med barnepass denne uken- super hjelp!
Sekker pakket

Vi besøkte barnehagen søndag for inspeksjon

Lille frøken på vei inn i barnehagen

Even utenfor SFO/skole

4 kommentarer:

  1. Spennende dager for både store og små! Håper at Håkon blir fort frisk igjen! Ser frem til å besøke dere snart! mamma.

    SvarSlett
  2. Å, så fint å høre at det har gått bra med Hedda og Even❤️💚. Stakkars Håkon- god bedring til han! Og vi må snart snakkes!! Klem

    SvarSlett
    Svar
    1. Ringer deg en dag, Silje:) Håper dere hadde en fin tur til Fløyen...kjekt at du sende snapper!!!!

      Slett

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)