mandag 14. november 2011

Farsdag og fotobok

Denne helgen har Håvard vært på jakt i Finnskogen. Even har kost seg på overnattet hos farmor og bestefar fra lørdag til søndag. Håkon og jeg syntes det var veldig godt å få dem hjem igjen:-) Farsdagen ble feiret med kake til kakemons Evens store glede! Pappa fikk også skilt som han kan henge på nye kontoret i nye huset "verdens beste pappa". Ellers var gaven fra meg en bok.

På kveldstid nå i høst har jeg syslet med fotobok fra vår Interrail tur sammen i 2007.Vi var turister og tok som vanlig mange bilder. Vi flydde til Barcelona, tok toget videre til Montpellier, Nice, Monaco i Frankrike. Derfra gikk turen videre til Cinque Terre, Elba, Roma, Siena, Firrence, Milano og Coma. De siste dagene tilbringte vi i Sveits. Alt dette klarte vi på 18 dager. Med andre ord en opplevelserik og intensiv tur med mange inntrykk. Disse bildene er nå foreviget i en bok og her er litt av resultatet.
Forlovelse i Firenze
( Håvard hadde kjøpt ringer i Norge og måtte bærte dem i det sjulte på seg hele turen. Han var livredd for at den skulle bli stjålet ellers)
Fjelltur i Cinque Terre
Fantastiske Montpellier
Tapas i Barcelona



2 kommentarer:

  1. Du er så flink med fotografering/bilder,Vivian!Dette er bilder/minner dere kommer til å ha mye glede av!Ha en strålende uke alle fire.Mamma.

    SvarSlett
  2. Takk skal du ha!

    Fotobok er jo kjempe gøy å lage. En får mimret litt tilbake i tid samtidig som en tar vare på minner som lett kan bli liggende på en pc.

    Har funne min nye hobby hvertfal:-)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)