fredag 25. november 2011

Vår hverdag


Det er utrolig hvor fort ukedagene går- plutselig var det helg, igjen...!

Her er noen bilder fra våre ukedager

Vi har vekkerklokken på 06.30. Noen er våken før, men dette er tiden for å stå opp slik at vi alle skal få en fin og rolig morgning uten kav. Even ser litt barnetv eller leker, mens vi steller Håkon og dusjer.

Klokken 07 er det alltid felles frokost. Så er det Evens tur på badet. Det er alltid litt gøyere å leke, så hver dag er en liten kamp. Et sted mellom 07.30 og 08.15 er vi ut døra, litt avhengig av hvem som leverer i barnehagen. Vi går alltid til barnehagen. Even liker veldig godt den felles morgenstunden de har sammen med andre barna i barnehagen, så vi prøver å være i barnehgen før 08.30




Håkon og jeg tar oss en lur, litt avhengig av hvordan natten har vært. Når han er våken er det lek og morro. Husarbeid blir gjort innimellom leke -og matøkter.


Håkon er kommet over i sportsvogn 6 måneder gammel
  Håkon begynner å bli rastløs rundt kl 12-13 og da er det ut på tur! Han sover da vanligvis i 1-2 timer. Vi er da stort sett ute til Even hentes i barnehagen kl 15.30. Når været og humøret tillater det, leker vi oss gjennom lekeplassene som er i nærområdet.

En stolt storebror syntes det er stas å trille vognen på vei hjem fra barnehagen

En pust i bakken på en lekeplass. Even spiser rester av nistepakken, kald havregrøt
Middagslaging og spising er det rundt kl 16.30-17.00. Det er også denne tiden Håvard kommer hjem.

Gutta ser traktor klipp fra youtube,mens jeg lager mat
Litt middag
Barnetv tid er kl 17.30-18. Da får Håkon kveldsmat og mens vi voksne nyter en kaffe sammen. Jeg starter på kveldstell hos Håkon, mens Håvard tar seg av kveldstell på Even.

En ny runde med mat for Even sin del rundt 18.45 og lesing før han hopper til køys. Håkon sovner stor sett rundt kl 18.45-19.00. Even er i seng et sted mellom 19-19.30. Han storkoser seg i sengen og leser bok med nattlampen sin. Begge guttene våre er snille og stort sett lette å legge!
24 kg ren kjærlighet

Håvard og jeg er hvertfall blitt noen racere til å fordele arbeid og alt går veldig på skinner! Det er helt nødvendig i en hektisk småbarnstilværelse med 10 bleieskift om dagen...

Ha en fin helg alle samme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)