onsdag 5. desember 2012

En update fra hverdagen i barnehagen

Even

Idag har jeg vært på  foreldresamtale-update: Even. Han er en selvstendig gutt som smører på maten selv og kler på seg selv i barnehagen. Flink motorisk.Er tør på natten, men glemmer seg innimellom når han har det for gøy på dag:-) Ligger foran i uthvikling i forhold til alder.

Ellers er han en positiv og bli gutt. Even er glad i rutiner og forutsigbarhet. Hjelper gjerne andre og er flink til å gi beskjed hvis noe er urett. Kosete og kjærlig. Flink til å holde konsentrasjonen og gjennfortelle det han har opplevd.

Ellers har han litt "italienske aner i seg" litt over-dramatisk når noe ikke alltid går hans vei. Kan da ta lett til tårene....

Ellers er det fokus på språket og utale. Blir mer og mer forstått, spesielt av de andre barna. Leker mer og mer sammen med de store. Er på vei til å bli en liten gutt!  Men det skjer en utvikling her!


Håkon:

For noen uker siden var jeg i foreldre samtale med Håkon: Her en update:

Han også er veldig selvstendig i forhold til alder. Har egen vilje og gjør seg lett forstått. Gir klare meldinger med å vifte og peke. Begynner å gjengi ordlyder og ord som er tydelige er: mamma, pappa, hade ++

Er en liten luring med glimt i øye og veldig bra humor. En gladgutt. Er litt skjenert i forhold til fremmede, men myknes opp etter hvert. Elsker å leke og har sine favorittleker i barnehagen. Å kaste ball for tiden er veldig kjekt.

Flink motorisk for å være 18 måneder! Han løper....selv på glatt en. Elsker å være ute og er en skikkelig utegutt!

Glad i mat og kan nærmest spise ustoppelig.  Han ligger på normalen i forhold til vekt/høyde på helsekontroll på helsestasjonen. Håkon er en aktiv kar som trenger mye energi og har mye energi:-)

1 kommentar:

  1. To herlige godgutter med hver sin fine personlighet! mamma

    SvarSlett

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)