søndag 16. desember 2012

Maries overnattingshelg med Even



Denne helgen har vi hatt overnattingsbesøk av Marie kanin( barnehagens kosebamse).Even var helt i hundre da jeg møtte han i barnehagen fredag. Han viste Marie boken og lappen de hadde trekt og var så glad for at han var den utvalgte:-)

Lørdag lekte vi tog i stuen. Morfar og bestemor Randi stakk innom en tur og fikk være med på togtur. De fikk like godt kaffiservering på toget. Morfar og bestemor Randi er barnevakt fast hver onsdag da jeg jobber senvakt og pappa er i København/Lyngby. Vi er så utrolig takknemlig!

På ettermiddagen reiste Even og jeg inn for å hente pinnekjøttet som har vært lagret hos mormor. Hun og Gaute har pusset opp gjesteværelse til barnerom. Even syntes det var så fint at han ville overnatte! Han hadde vært med på juletreshopping og fikk velge juletre. Han sjarmerte på seg et julenek som vi skal mate småfuglene med.  Ellers har han bakt kokkosmakroner med mormor og spilt fotball med Gaute.  Even har virkelig hatt en fin helg og det var en glad og blid gutt som sovnet i kveld:-)
Neste stopp er Sandslikroken..
Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)