søndag 15. september 2013

En aktiv uke




Denne uken har gått så utrolig fort. Tirsdag var vi på øre-nese-hals spesialist med Håkon.

Han har væske i venstre øret slik vi har mistenkt og hørselen er ikke optimal. Han blir henvist videre på hørselskontroll og skal til ny kontroll for å vurdere operasjon i desember. De fant også polypper grad 2 av 4.

Både Håvard og jeg var med på kontroll og Håkon var en drøm å ha med på kontroll. Han gapte og gjore akkurat slik legen bad han om å gjøre. Ikke noe redd- bare litt sjenert:) Vi var så stolte foreldre!

Formen min er bedre og det har vært en uke med mye koselig besøk. 
 Onsdag kom farmor på besøk fra Oslo. Det passet supert siden Håvard var i Stavanger og jeg hadde senvakt.Pannekake onsdag med mye kos! Ellers har det gått i mye pusling- spill og uteaktiviteter etter barnehagen denne uken!

Fredag var det høstfest for meg sammen med 75 andre kollegaer for Volvat. Lørdag hadde vi lovet guttene å besøke Leos lekeland hvis de sov leeeenge. Dette måtte vi gjennomføre da de holdt løftet sitt:) Lørdag kom også bestemor Randi og Frida innom og spiste lørdagsgrøt med oss. Det var storstas for guttene å få jente besøk og hun syntes det var supert å leke med biler. 

En gammel befal kompis og studiekompis var på Bergens besøk og lørdags ettermiddag hadde vi han og damen på middagsbesøk. En koselig kveld. 

 I helgen har vi også hatt arbeidere i hagen for å fullføre det evig lange porsjekte vårt- mur i hagen. Vi startet med graving i mai- men nå gjenstod bare forskalingen og støpingen av muren. Dette ble fullført i helgen. Nå gjenstår bare byggeklossesteiner- hekkeplanting- ny plen. Idag bar det av sted på plantasjen for å få litt tips til hva vi kan plante...

Tante og onkel tittet innom for middagsbesøk idag- Even lot ikke tante få gå før han hadde fått kos på ryggen ved leggtid. En fin søndag! 



Guttene spiller junior Scrabble


Litt sliten etter barnehagen

...men fortsatt blid og tullete

Fargelegging og hopperinger med hutta i nabolaget


Leos lekeland

Tittei


Full rulle på sykkel

Skjønne Frida på besøk
Titei!


Forskaling pågår



Even er flink å gå!

På tur idag....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)