mandag 2. juni 2014

Lillesøster

Hedda er snart blitt fire måneder og tiden flyr! Hun er en snill og god liten jente. Videre er hun rolig og tålmodig. Hun elsker oppmerksomhet og vi øser på:) Både Even og Håkon har inkludert henne i familien- for lenge siden!

Even er veldig til å kose med henne og småpreike. Håkon er også kommet mer på banen og koser seg sammen med henne. Begge guttene har mye kjærlighet å gi.

Latteren til Hedda sitter løst og hun smiler mye. Hun følger nye ting med store øyne og elsker å smake på alle lekene sine. Alt skal i munnen og smakes på. Nysgjerrighet er bra!

Ellers begynner hun å bli lysere i håret og det blir spennende å se hva hårfarge hun ender opp med. Vekt er jeg usikker på, men tror nok hun har rundet 8 kilo. Hun fullammes fortsatt, men om ikke lenge skal vi begynne med grøt.

Jeg har nok melk, men er tappet for D og B vitamin- så jeg øser på med påfyll til meg selv. Å amme tar på kreftene og om ikke så alt for lenge skal vi introdusere mat. Vi gjør det når det føles riktig:)

Motorik er hun strek. Hun liker å ligge på magen og er begynnt å strekke seg, men ruller ikke enda. Hun har ikke noe hastverk- noe som kanskje gjenngir personligheten litt?
Trekløveren vår:) Stolte storebrødre

LIllemor


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)