torsdag 3. september 2015

Hverdagen

Det fine med å ha å ikke ha kommet i jobb enda er at familielivet går fint rundt.Spesielt bra har det vært nå som det har vært så mye nytt for alle...Barnehage tilvenning av Håkon og Hedda. Skole og SFO for Even og ikke minst ny jobb for Håvard.
 Vi kan ha litt slakk på levering, hente tidlig, ingen bekymring hvis noen av barne blir syk. 
Jeg får også planlagt litt hus og hjem.

Even tilpasser seg bra, og det virker som han er en populær lekekompis. Han er likevel veldig sår og tar lett til tårer, spesielt når han er trøtt- ofte i 13-14 tiden sier SFO. Han kan gråte over at han savner oss, familie i Bergen, gamle venner og generelt ting han savner. Da er det godt å ha et trøstende fang på SFO som oppmuntrer- og da er det deilig å ikke være de siste foreldrene som henter.

Håkon har en barnehage å sammenligne med. Det er uvant, han har lite venner og skal knytte nye bånd. Storebror Even går heller ikke på avdelingen/barnehagen slik som han gjorde i Bergen. Da delte de rom og gikk nærmest oppå hverandre i barnehagen, alt er nytt for Håkon nå. Han står mer på egne bein. Han begynner allerede hjemme at han ikke vil i barnehagen og vi har hatt mange leveringer vi må bruke god tid... Små detaljer er viktig for Håkon eller kan han gå helt i lås. Han trenger trygge rammer og noen som ser han. Når han kommer inn på en base med 50 unger er det ikke lett alltid å bli sett, og heller ikke like lett å gå fra, men det går bedre. Best de dagene når han blir møtt av en voksen som ser han. Da er det godt å være en som kan levere sent eller hente litt tidlig. Ting går seg til, men noen dager er vanskelig for Håkon, men vi ser progresjon. Vennskap knyttes og han begynner å bli tryggere...

Hedda har ingen ting å sammenligne med. Hun er glad for å være med andre barn og liker barnehageliv. Ting kan gå litt trått der også, men vi er ikke like beskymret for henne. Det er likevel godt å hente ikke så alt for sent....og få ettermiddagen sammen....

Jobbsøking er i gang og det begynner endelig å komme ut jobber som virker spennende og som jeg virkelig har lyst på! Det er selvsagt jobber som er populære og rift om også...Sykepleiejobber er det mange av, men jeg ønsker å finne en spennende jobb, med grei og fin arbeidstid. Det viktigeste er å finne en jobb som går i hop med tre barn og familieliv. Håvard er blitt utleid fra jobben til et stort firma utenfor Asker, på andre siden av byen. Det betyr lang reisevei, 1-2 timer avhengig av om han leverer... Vi finner nok ut av det,men klart det er mange tanker rundt jobb, barna, skole, aktiviteter, oppfølging og behov tilknyttet barna. Det viktigeste er at det går rundt og alle er fornøyd:)
Even blir hentet av Hedda som var hjemme med meg igår pga lett feber


Farmor og bestefar Halvor på middagsbesøk igår. Hedda storkoser seg med is!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)