fredag 13. mai 2011

Fredag den 13

......det er fredag den 13 og ingen ting har skjedd, kanskje like greit at fødselen ikke skjer idag! Jeg har de siste dagene prøvd modning akupunktur. Etter torsdagens behandling fikk jeg så energi at jeg reiste rett til sentrum og kjøpte babyklær... Placebo effekt? Kan godt hende, men artig å prøve hvertfall. Har tro på at det finnes mange gode alternativ til skolemedisin og alt skal selvsagt vurderes med sunn fornuft...Akupunktur er hvertfall anerkjent og akkurat nå prøves alt!

Torsdag var Evens barnehage og kikket på at Garden hadde 17 mai øvelse. Alle barna hadde gått på rekke og rad ned til gardeleiren og alle hadde med seg norske flagg. Etter seansen var det pølse og is spising.

Vi fikk tilbakemelding om at han hadde vært helt i ekstase og hadde både klappet og danset. Torsdags ettermiddag spilte han trompet på terrassen for høy musikk. Skolekorps i nabolaget hadde også øvelse og marsjerte forbi. For en flott musikalsk dag!


Ellers har jeg hatt cafe date med Marianne og Edvard idag. Vi hentet Even tidlig i barnehagen og gutta storkoste seg i "Evens sandkasse".





1 kommentar:

  1. Så koselig!Kanskje Even har arvet interessen for musikkorps etter mormor,som spilte i korps i mange år..mamma.

    SvarSlett

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)