søndag 29. mai 2011

En rolig helg

Fredag fikk jeg besøk av "gamle" kollegaer fra Nevrologen på Haukeland sykehus. Koselig at de ville ta turen oppom til oss i Landingsveien for å hilse på Håkon og Even.

Tur på Bogstad gård og koser seg
Ellers har vi hatt en rolig helg med trilleturer i nærområdet.Vi alle har vært litt slitne og prøvd å få litt ekstra søvn. Even har for første gang sovet til 08.30( vanligvis 06.00) og idag hadde han en middagslur på 3 timer! Lille Håkon har fått øyekatar og er under natural behandling med morsmelk. Vi syntes allerede vi ser bedring og håper på å slippe antibiotika.

Håkon er en snill gutt og sover ca 5 timer sammenhengene på natt. Han er og blir en storspiser og vi er overrasket over hvor mye melk han kan få i seg. Han er også en kose gutt som liker å være i nærheten av mamma og pappa..

Så var det ungdommen vår, Even...Sant skal sies: Even er plutselig blitt veldig stor i forhold til lille Håkon. Det er vi veldig obs på. Even er jo ikke bikket 2 år en gang. Det er lett å ta han for eldre en den han er...Han snakker som en foss for tiden, selv om ikke alle ord er like enkle å oppfatte, men det er absolutt fremgang på språkutviklingen!

"Ungdommen" i huset

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)