søndag 1. januar 2012

Flyttelasset vokser....


Vi begynte nedpakkingen i romjulen og boden vår er allerede full... Det har allerede vokst et lite tårn i stuen som er et symbol på at flyttingen snart nærmer seg. Even er vi begynt å forberede, så godt vi kan.Vi har fortalt at vi skal flytte til et nytt hus hvor han skal få se barne tv og hvor han skal få nytt rom.Videre har vi fortalt at han skal få ha med seg alle lekene sine. Han får også lekeplass og fotballbane rett ved huset!

Tegner huset på flyttekassene
Ellers får han lov å tegne på flyttekassene. På Ikea sine flyttekasser er det en bil. Even tegner huset som bilen skal kjøre til på selve kassen. Det er ikke alltid så lett å forberede en 2,5 åring på en flytteprosess... Han syntes hvertfall det er stas at det kommer en lastebil å henter flyttelasset, og at han skal få ta tog sammen med Håkon og meg til Bergen.

Overtakelse av huset er 6 januar. Håvard overtar sammen med pappa. Denne helgen blir det full oppussing. En vegg rives og parkett på soverommene skal legges. Vi skal også leie inn folk til å gjøre litt større prosjekter,som å slipe gulvet.

Den 25 januar tar jeg og guttene toget over til Bergen. Håvard blir igjen og ser at flyttelasset går av avsted den 26 januar. Vi har leid inn Hårkull til å hente/kjøre flyttelasset.Jeg tar imot flyttelasset i Bergen den 27 januar. 

Togbillett til Bergen er bestilt....199 kr for meg og begge guttene!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)