mandag 9. januar 2012

Oppussing av huset


Det har vært full action i Sandslikroken i helgen

Planen var å male furu taket helt hvitt slik at kvistene ikke ble synlig. I forhold til alt arbeide dette ville innebære, fant gjengen ut at gipsplater heller måtte være bedre og finere løsning....

Da gipsplatene skulle spikres opp oppdaget de at det var få eller ingen lektere som panelet var festet i. Hadde sponplatene blitt spikret opp utenpå panelet, kunne dette vært høyrisiko for at vi kunne få en plate i hode. Guttene hev seg rundt å rev ned panelet fra taket og fikk opp gipsplatene. Nå har vi hvertfal rikelige med ved:-) 

De gull spottene som var i ut gangspunktet blir byttet ut med strømbesparende leddspotter i hvit.Taket ble også forhøyet ved at panelet gikk vekk. Bærebjelken i stuen ble også slankere. Det ble i utgangspunket litt mere jobb en planlagt, men også MYE finere resultat!

Det var godt å få guttene mine hjem igår. Even hadde kost seg på Svartskog på juletrefest. Han hadde vunnet en twistpose og møtt nissen. Håvard kom utpå kvelden. 

Her et bilde race fra helgen....




Veggen mellom kjøkken -stue er på vei ned
En begynner å kimte kjøkkenet

Heldigvis kort vei tl terassen med all planken. Vi har ved ut året hvetfall!
Magnus inspiserer


Hva har skjedd med taket? Panelet er revet ned og gipsplater skal opp...


Flinke familiemedlemmer er så proffe at
....min flinke handymann

Lys cream eik skal legges på alle tre soverommene som ligger vegg i vegg, bilde er fra stuen i 2 etasje
Morfar og bestemor Randi i full sving
Dørene må lektes for å få plass til parkett
Alle de 3 soverommene skal males. Vi har valgt fargen CHI som basefarge. En dus blåfarge som regnsky bli fondveggen på gutterommene. Hovedsoverommet får gustaviansk blå på sin fondvegg Lys eike cream parkett blir lagt på alle soverom.




Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)