torsdag 19. januar 2012

Tungen beint i munnen!

Det er hektiske tider hos oss! Håvard har jobbet overtid til midnatt hele uken. Jeg driver "AS" her hjemme og organiserer.

Det er så mange vi skulle ha møtt før vi flytter, men tiden strekker heller ikke til. Det viktigeste for oss er å ivareta de små mest mulig slik at de ikke føler på "flyttestresset". Det er mye å tenke på og organisere, men vi har tungen beint i munnen!

Til helgen skal Even til Fjellhamar , mens vi skal pakke ned flyttelasset. Wenche og co har sagt ja til å låne Håkon et par timer på lørdagen.Intensiv nedpakking!

Ellers er det full rulle i Sandslikroken. I 2 etasje har morfar og bestemor lagt parkett, malt vegger og lister. Et firma vi fant på mittanbud.no har holdt på med arbeid denne uken og har sendt oss noen bilder...

Guttene og jeg tar toget over til Bergen onsdagsmorgen. Mormor og tante har tatt seg fri for å ha Even og Håkon, mens jeg skal vaske ned huset før jeg skal ta imot flyttelasset fredag.

Håvard blir igjen i Oslo til helgen og tar seg av utsjekk av leiligheten.Vaskebyrå er bestilt. Det ser ut som håvard også må pendle mellom Bergen og Oslo i ukene i en overgangsperiode. Første overnatting blir søndag. Dette for å være sikker på at all maling og lakk har fått luftet seg godt!

Maling av tak og vegger


Tetter igjen dør mellom kjøkken og gang

Pussing, tette igjen stegene og male trapp hvit


Bestemor maler lister, mens morfar legger parkett



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)