torsdag 30. januar 2014

En sosial og aktiv uke

Stas å sitte i racerbil

Forje helg hadde Håkon en dagsovernatting hos mormor. Dette er andre gang han er på overnatting alene og det han gått så bra. Gullgutten hadde sovet til 08.15!!! Kjekt med litt egentid med mormor.  Even skulle på teater på Ytrebygda kulturhus med Magnus og plutselig ville de ha han på overnatting. 
Håvard og jeg er i "redebygge-humør" og fikk lagt gulv på vaskerommet og planlagt litt detaljer til hvordan vi kan få gjort det mer bruksvennlig.  De hvite veggene våre har også fått rammer på veggene og nå gjenstår bare å se i bildearkivet ....

Mandag ble vi oppringt fra barnehagen om at Håkon hadde løs mage. Det begynte to nye barn på avdelingen og de kunne ikke ta noen sjanser. Håkon var i storformform hjemme, men vi holdt han i karantene fra barnehagen i 48 timer (ingen bleier hjemme). Tirsdag hadde vi lunsj sammen med skjønne Veronica og hennes Leon Alexander( 4 månedre) på Vestkanten. Herlig å få knipe litt i den deilige gode bylten. 

Tirsdag var jeg på ost og kjeks med gode kollegaer og venner etter at barna var lagt. Tre av oss har jevngamle barn- herlig å skravle litt:)

Igår fikk vi brukt julepresang en som jeg gav til Håvard til jul: konsert biletter til spelemannsnominerte Bjella og co på USF verftet. Siste krampetrekk av kjærestetid før fødsel. En fin konsert som fikk 5 i terningkast i BT og BA. Morfar og bestemor Randi satt barnevakt. 

Legging av nytt gulv og planlegging av ny løsning
Even er opptatt av kule klær- og helst tøffe t shjorter( med ull under....)
Konge utsikt på Bella konsert i går kveld


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)