fredag 8. august 2014

Hedda 6 måneder


Idag var det 6 månedres kontroll på helsestasjonen på Sandsli. Hedda er blitt 68,5 cm lang og veier 9370 gram. Vi fikk mye skryt av henne. Hun virker som er robust jente som lå fint ann på vekt, høyde og hode mål. Legen kikket på øyne, nese, hals og hofter, lyttet på hjerte og hadde ikke noe å bemerke. 

Hedda fikk sin andre påfyllingsdose av MMR vaksinen og var ikke helt tilfreds idag. 
Det blikket- den følelsen- au mamma!

Ellers har Hedda begynt å snu seg til begge sider. Fra mage rygg- rygg mage. Hun er nokså så mobil blitt på lekematten. En annen milepæl er at hun er kommet over fra vugge til grindseng. Vi går også over til sportsvogn om ikke så lenge...Egent rom blir i september en gang. Tiden løøøøper av sted!

Hedda er herlig å være sammen med. Hun sover 2-3 omganger på dagen. Spiser nå grøt morgen/kveld. Ellers får hun smake lett på frukt/smoothi som mellommåltid. Jeg ammer forsatt mye, men hun tar flaske og drikker litt vann når det passer seg.  Ellers er hun en oppmerksom liten jente med godt humør. Smiler og ler mye. Elsker å titte på storebrødrene. De er veldig oppmerksom på henne og det første de spør etter når de kommer inn på soverommet om morgningen. Vi opplever vel egentlig ikke noe søskensjalusi. Håkon er kanskje litt misunnelig på at Hedda får babygrøt, men han får smake restene hun ikke spiser. Da er alt ok:)

Vi er inni gode rutiner med henne og det virker som hun er harmonisk og trygg.
Hjelp mamma!
Koser seg på magen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)