torsdag 4. september 2014

Bryllupsmiddagen på 1887

Kjøttbassaren hvor restaurant 1887 befinner seg


Selve middagen hadde vi valgt en 5 retters middag. Vi hadde leid lokaler på Restaurant 1887 har blitt ransjert som et av de beste spisestedene i Bergen av Tripadvior. Vi ville gi familien vår en smaksopplevelse! Vi visste ikke menyen selv før en uke på forhånd da restaurant rullerer på menyen for å få de beste råvaren tilpasset sesong.

Da vi satte oss til bords brakte det løs av torden og det skyet til. Middagen kunne starte! 
Ole Petter tok toastmaster jobben på strak arm to dager før vielsen. Det var restauranten som ønsket en kontaktperson i forhold til taler og servering. Han gjorde en fantastisk jobb og geleidet oss gjennom kvelden. 

Jeg begynte på et videoprosjekt som skulle være en overraskelse til Håvard. Underveis i prosessen og med mangel på tid ble han involvert med det tekniske.  Sammensveieset som vi er, ble det vårt prosjekt sammen. En videosnutt med bilder på ca 7 minutter. "Når to hjerter møtes". Barndomsbilder- bilder fra turer vi har opplevd sammen- tiden som småbarnsforeldre- og familiebilder av de rundt oss. 

Ellers må vi si takk til alle som holt taler- mange fine ord!

Halvor og Ingrid var så snill og ta mange flotte øyeblikksbilder gjennom hele dagen:) Hvis flere i familien vil dele  bilder som ble tatt med oss er vi veldig takknemlig. 
Kjekt å ha i bryllupsarkivet fra flere vinkler:)




Lillemor var med på festen







































2 kommentarer:

  1. Et koselig tilbakeblikk fra en fin og vellykket bryllupsfest,der brudeparet strålte sammen med sine nærmeste.Takk for en fin og minnerik dag sammen med dere alle! mamma

    SvarSlett

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)