fredag 9. oktober 2015

Endelig!

 
En tullete Håkon
Idag har Håkon og jeg vært på Majorstuen for en second opinion kontroll av Håkons ører/mandler. 

Vi har vært mindre fornøyd med den behandling vi har fått ved Lillestrøm ØNH og AHUS. Vi var til konsultasjon to ganger i Lillestrøm, for så å bli henvist til AHUS for ny kontroll, for så å bli satt opp på ny kontroll. Det vil si 4 spesialistkontroller før han i det hele tatt blir vurdert for operasjon. Operasjon- på AHUS som har ventetid på 12 uker.
Det ville vært etter jul en gang!

Vi reiste derfor inn til Majorstuen for en second opinion-da vi rett og slett var så misfornøyd. Vi ser at Håkon ikke fungerer optimal. Hører dårlig og sover/puster tungt ved søvn. Han har også en bakteriell lukt fra svelg.

Resultat idag etter konsultasjon. Venstre øre er fint, ingen væske- men drenet sitter litt skjevt. Høyre øre, nedsatt hørsel pga undertrykk/væske. Dette bekefter også Audiometri vi tok idag. Fjernet stort gult ørerusk. Ellers er mandlene store. Resultat: Han skal opereres allerede tirsdag den 27 oktober kl 08.00. Både mandler og sette inn dren. Spesialisten var fortvilt over alt Håkon har gått gjennom... Alt fra MR i narkokose- til sykehistorikk generelt. Nå ser vi frem til å få dette overstått!


Håkon får help med påkobling under audiometri

Så tålmodig og flink

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)