fredag 16. oktober 2015

Uken og en smak av vinter


En ny uke har løpt av sted. Det begynner å bli kaldere ute, og her en morgning måtte vi skrape bilen. Guttene har fått varme vinterklær og de er tatt i bruk. Begge bilene har fått vinterdekk. Guttene spør etter snø hver kveld og lurer på om vi har gulerot i kjøleskapet til snømann de skal lage, når snøen kommer vel og merke!

Denne uken var det som vanlig fotballtrening tirsdag for Even. Han stortrives!

Onsdag var vi til legekontroll med Hedda. Hun er rød på begge trommeinnen og har væske på høyre øre. Vi er henvist til  ØNH-spesialist. Det kommer få ord og hun snakker høyt, mye tyder på at Hedda er ørebarn hun også...Denne gang bestiller vi time direkte i Bogstadveien.


På skolen har de laget vennegruppe- så onsdag var Even med Karoline hjem, sammen med Herman, Artin og Mathilde.  Det var foreldrene som hentet og siden været var fint, gikk de i skogen og grillet pølser og lekte. Vi foreldre ble invitert på kaffe i skogen i 17. Kjempe koselig å bli kjent!

Klokken 18.00 hentet vi Håkon på veien og reiste ned på Smestad skoles regnskog arrangement. Der kjøpte vi en pose som Even hadde laget og fakler til inntekt for regnskogen. Vi gikk alle i tog etterpå.




Fakkeltog på skolen
Torsdag var planen å ha Hedda hjemme da hun er ganske så forkjølet, men uten feber. Hun trengte en rolig dag. Den som våknet opp med feber var Even. Han er hjemme fra skolen idag også. Det er sjelden han er syk, men han har både hodepine og er feberpreget. En slapp gutt har nærmest ligget på sofaen siden igår og blir hjemme idag også. Hedda er i barnehagen igjen.  Håvard og jeg harker og hoster litt vi også.

 Barna har allerede flyttet inn i ulltøy og varmt tøy, men det ser ut som influensa sesongen har startet.
To slappe barn
Torsdag var det foreldrekaffi i barnehagen også på Håkon sin avdeling. Barna hadde laget boller og avdelingen hadde laget det fint istand, for sosialt samvær.  Sist uke var det Hedda sin avdeling som hadde foreldrekaffi. Kos å bli kjent med dem en treffer i døren- og ha litt bedre tid til samtaler.

Ellers har jeg fått jobbtilbud fra Med.overvåkning og et vikarbyrå. Jeg skal også på et intervju på hjerte-poliklinikken på mandag. Det var ca 25 søknader som var kommet inn !  Jeg er også blitt innkalt på en lærerjobb på videregående, hvor en skal undervise i helse og sosialfag- hvor det var hele 18 søknader! Så det skjer mye spennede på jobbfronten, så tvi tvi!

             Til helgen var planen at vi skulle ha barnefri- men vi får se Evensform ann:)
Vi har uansett fått lønning og kjøpt inn litt mer belysning og gardinløsninger- så vi har litt å styre med:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)