fredag 30. oktober 2009

4 måneder og babysvømming

Bildet er hentet fra google sitt bilde arkiv

Idag har vært en stor dag for vesle gutten vår og ikke minst meg! Gutten vår har begynt på babysvømming på Hovseter. Kursene er utrolig populær, og det var så vidt vi fikk plass, selv om han ble påmeldt i juli. Mor hadde litt små panikken igår da hun tenkte på svineinfluensa og smitte med de små i basenget. Dette ble også ekstra forsterket med at et familiemedlem er blitt smittet. Jeg ble beroliget av instruktøren og hun mente at det ikke var større sjanse for å bli smittet her en på foreksempel på tbanen. De har også litt ekstra klor i vannet i disse tider. Badevannet skiftes også ut to ganger daglig er jeg blitt fortalt.De tar også vannprøver morgen og kveld. Jeg kan jo ikke bli helt hysterisk heller!

Vannet holder 34 grader og vi var i vannet i ca 20 minutter for tilvenning. Han elsket det! Plasket med armer og bein fra første sekund. De andre barna var forholdtsvis rolig, så jeg måtte spørre instruktøren om lille juniors reaksjon var normal. Han smilte jo, men var et øyeblikk redd at det kunne være en anelse frykt siden han ble så aktiv. Instruktøren kunne se at han plasket med hender av glede. Mammas veninne Lene hadde med datteren Tiril og hun også koste seg i vannet. De to småtrollene hadde nærmest plaskekonkurranse i slutten og vi måtte nærmest skjerme dem litt fra de andre. Å se to smårollinger kose seg slik, gledet virkelig to mammahjerter.

Vi øvde på å ligge på rygg, svømme på magen og bli løftet opp og ned. Å ligge på rygg å flyte og blli dratt rundt mens vi sang barnesanger. Kurset varer over 7 uker og målet er at babyene skal bli fortrolig med vann. 5-6 gangen skal vi ha det berømte dykket, da de skal under vann.

Jeg må bare legge ved bilde av juniors nyinnkjøpte badebukse....


Endte opp med å bruke babyswims sin, da den er gjennomsiktig og en letter kan se hvis uhell er ute...
Søt den også!

1 kommentar:

  1. Så moro!!

    Basse storkoste seg han også, var ikke noe redd. Bare plasket og gurgla.
    Dere kommer nok til å få noen morsome uker på svømmingen :D

    Ha en flott helg.

    SvarSlett

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)