onsdag 11. november 2009

De små tennene...


Bilde: Lånt fra mammanett


Lille junior begynner å få tenner. Hvertfall virker det sånn. Han sitter konstant med hånden opp i munnen. Det kan virke som han klør i gomen. Smokken er kjedelig, det er hånden som gjelder og da med alle fingrene helst. Litt småirritabel er han også. Sikler også til den store gullmedallje. Vi gikk igår til innkjøp av bitering og Dentinox på apoteket. ( reseptfritt smertestillende tannmiddel for spedbarn). Vi mener det har noe effekt, men nettene våre de siste dagene har likevel ikke vært noe å skryte av...

Er det andre som har erfaring med tenner? Når begynnte det og hvilken tann kom først?

3 kommentarer:

  1. Tenner, ja, det er nok vondt. Sikling, sutring, kløing og enda litt sutring.
    Marte har hatt hovne gommer siden september, men fortsatt ingen tenner. Gnagingen er mer intens nå, men det er ikke dermed sagt at det kommer tenner allerede.

    Martin gnagde fra han var 4mnd, og fikk første tanna rett før halvårsdagen. Neste tann kom tre uker etter, og da hadde han ikke villet spise fast føde på 6 dager...
    Vår erfaring med Martin er at noen tenner er vondere enn andre.

    Lykke til. Håper nattesøvnen blir bedre!

    SvarSlett
  2. Ja, første gang vi erfarer dette. Syntes litt synd i gutten vår.Han smiler og ler, men er mer urolig og sutret. Vi må nok innse at det er en del av utviklingen.

    Takk for din erfaring:-)))

    SvarSlett
  3. Tror tennene er på vei her i huset også. Hun skal bite på alt, og er gjerne litt irritabel. Det har hjulpet med dentinox, men også med en bitering som vi har kjølt ned i fryseren.

    Det blir spennende å se når de kommer, og hvor de kommer først... :-)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)