onsdag 25. desember 2013

Jullenissen fridde!!!!!

Igår var det selveste julaften. Dagen begynte litt trått med at guttene våknet i 05.00 tiden. Det ble en forholdsvis tidlig frokost  og eneste som stod i tankene våres var at begge måtte få seg en formiddagshvil! Av alle ting reiste vi opp på Leos lekeland( tre andre familier...) og lot dem få springe og leke i et par timer- mens vi planlagte kvelden. Det ble ikke julegrøt som planlagt- det endte opp med pommesfrits og med mye ketchup. På vei hjemover sovnet de glad og fornøyd i bilen- mens vi fikk satt på pinnekjøtt og gjort siste finpussen i huset. Etter to timer våknet de og Disney på tv med en liten godtepose gjorde susen. Virkelig barnas dag!


Vi fikk besøk av morfar, bestemor Randi og Inger Elin i 16.00 tiden og en time senere stod maten på bordet. Håkon på to år tok likegodt en skål for alle de fremmøtte: han sa alle navnene rundt bordet og så hevet han glasset. Dette utartet seg til å bli en bra kveld! 

Plutselig stod nissen ved altandøre og ville inn til guttenes store begeistring. Julenisse stuntet har vært planlagt ett par uker....Besøket vårt ble fortalt at det var pappaen til en i gaten- og at han ikke kunne snakke for vi var redd at Even kunne kjenne han igjen....Julenissen gjorde en fantastisk jobb- guttene var kjempe glad for gavene de fikk. Plutselig satt julenisse Erlend seg ned på gulvet og fridde til tante Inger Elin!! Inger Elin måtte bare dobbelt sjekke at nissen var Erlend og det ble et lykkelig ja- etter ti år som kjærester og samboere:) 

Ellers fikk vi alle kjempe flotte gaver og vi hadde en julekveld vi sent vil glemme:)

Bordet er dekket og alt var klart
Pappa med to gravide døtre: Jeg 33 uker på vei Inger Elin ca 24 uker på vei:)
Obligatoriske familiebilde:)






Pinnekjøtt under servering

Julenissen er kommet helt fra ....Sædalen

To svært glade gutter!



Et lykkelig par!!



Tante blir fridd til!!!
   Guttene var opptatt av presangene mens vi tok en skål!!!!


Håkon syntes det var kjempe spennende med gaver- her fra Onkel Øyvind- en turtels

Mange flotte gaver... morfar og bestemor Randi reiser til Warshawa i romjulen

Håkon fikk bok om lillesøster
Even elsker å pakke opp gaver og var blid som en sol hele kvelden!
 

En glad gjeng!

Takk for en fin kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)