søndag 29. desember 2013

Romjulen

Det er allerede søndag. Guttene var på dagsbesøk hos mormor torsdag, mens Håvard og jeg fikk oss en voksentur i gravid- gange- tempo. Fredag var de i barnehagen og gledet seg ordentlig til å vise frem alt det nye de hadde fått. De ble levert sent og hentet tidlig. Håvard hadde hjemmekontor og jeg hadde en hviledag- slappe av dag da formen fremdeles er redusert. Lørdag var Håkon og Håvard i Osbadet. Even og jeg var på kino og så Emil i Lønneberget- kjekt med litt individuell oppmerksomhet.

Jeg må si jeg misunner alle som oppdaterer facebook statusen sin med at ungene sover til kl 08.30 ++ og ta foreldrene våkner uthvilt. Guttene våre våkner klokken 06.00 Da har Håkon gjerne hatt seg litt nattgange i tillegg + at Even bare må komme innom for å si at han har tisset på toalettet. Even fikk Kaninklokke til jul- som viser når det er natt og morgning. Han er svært begeistret for denne....men så lenge han hører Håkon lekende utenfor soveromsdøren- hjelper det lite med en "kaninklokke":)

Idag bar det det ut på tur etter at de hadde lekt med ale de nye lekene sine.  Guttene var i strålende humør! Vi koste oss - og guttene fikk teste sykkelferdighetene på en parkeringsplass.  Vi planla å gå innom Edvard Griegs hotell og se på fiskene i fiskedammen, men hotellet var julestengt. Da tiltet det for Håkon- han skulle ikke gå videre. Han la seg rett ned i veien og selv med godsnakk og godsaker i sekken bar det ingen sted. Håvard måtte bære en hylende gutt hjem. Han sovet som en stein i sengen!

Fortvilte foreldre...fikk et par-"slappe av timer" sammen med Even som så Donald på Ipaden. Da lille gutt våknet opp var alt glemt- helt til vi parkerte hos mormor. Da nektet han å gå ut av bilen og vi måtte bruke alle triks i boken....trassalderen har må være på topp! Alt i alt må vi være fornøyd med at Håkon har egne meninger....

Vi har hvertfall hatt en kjempe koselig ettermiddag med mormor som hadde stelt i stand nydelig julemiddag. Guttene var blide igjen og spiste godt. En nyforlovet tante og onkel var også på besøk.



Ta bilde av meg også pappa

En liten kosestund

Skattejakt- pepperkaker i sekken!

En fantastisk regnbue



Selv i disse trasstider- er det lett å glemme det "vanskelige". Kos med en sovende Håkon:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)