fredag 6. november 2015

Hjemmesykehus

Etter at Håkon fikk penicellin kom han seg overraskende fort. Fra å nærmest ligge rett ut til å løpe rund tirsdag. En lettelse- å slippe innleggelse- og flere vonde "stikk" i armen hos Håkon.Planen er at han skal i barnehagen på mandag, etter å ha vært hjemme i 14 dager.

Håkon puster ikke så tungt når han sover. Han hører også bedre og vi syntes vi ser tedenser til en mer fornøyd og harmonisk gutt. Hedda er også henvist for operasjon og vi håper vi får dato snart.

Denne uken var Even på speider onsdag og fotball torsdag. Jeg var med Even på helsestasjonen på Smestad skole. Han ligger fint ann i forhold til vekt og er høyere en en gjennom snittig 6 åring.  Vi som syntes han er tynn, men faktisk ligger han helt ideelt til på kurven. Han er 126 høy og veier 23 kg. Jeg har likevel oppmuntret lærere til å følge med at han spiser på skolen, da matpakkene ofte kommer nærmest fulle i retur. En liten drømmer- som har verdens beste tid:)

Ellers har Håkon vært med på slep på skolen og andre møter. Idag reiser vi på hyttetur til Nesbyen. Vi skal kose oss sammen med Marianne, Torfinn, Edvard og Fredrik.


Tegnestund- Guttene elsker Donaldbaldene de får i posten. Even får en gang i uken, mens Håkon får junior Donald en gang i måneden. De er skikkelig oppslukt.

Håkon låner nye bøker på bibloteket
Hedda elsker appelsiner og Håkon gjør nettoppgaver for 1 klasse- Gyldendal Multi 1

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)