onsdag 25. november 2015

Tung November

Kraftig utslett på overkropp





Vi er i november og det er en litt tung måned. Kulden, syke barn og syke foreldre. Ja, de siste månedene kjennes på kroppen både hos Håvard og meg. Håkon har nylig kommet seg etter operasjonen og infeksjonen han fikk.

Så fikk jeg halsbetennelse med feber og måtte begynne på penicillin- så fikk Håvard halsbetennelse og var syk med over 128 i CRP. Fredag var vi til lege med Hedda da hun var full i elveblest. Dette har utviklet seg gradvis de siste ti dagene. Den siste måneden har hun slitt med søvn og vi har skytteltrafikk inn på natten. I perioder har jeg sovet hos henne for husfred. Spesielt Even våkner av henne og han blir trøtt på skolen...

Even kastet opp natt til tirsdag og vært hjemme i to dager i etterkant. Formen hans er heldigvis fin, det var bare den ene gangen med oppkast.

Hedda var til lege igjen onsdag da utslette bare ble verre selv med kortison. Hun har utslett som vist på bilde. Hun ble henvist til barnelege spesialist som hun var til idag. Even har vært med på slepet disse to dagen:) Der har hun tatt blitt testet for allergi.

Hun ble da testet for bla, støv, husdyr, melk, mel ++. Den slo ikke ut på noe. Heldigvis!

Hun har derimot fått diagnosen atopisk eksem, elveblest og allergisk /irritabel tarm med forstoppelse.

Magen har hun slitt med lenge og vi gir henne laktulose tre ganger daglig, og vi ser bedring da. Dette skal hun fortsette med i 6 måneder. Slik at hun ikke får vegring for å gå på do.

Ellers har vi fått resept på zyrtec/ vallargan + strek kortison krem. Vi håper kløen gir seg og at alle kan ta nattesøvnen tilbake.

Ellers har vi vært i foreldresamtaler for alle tre nå i november. Både Even, Håkon og Hedda klarer seg bra både i barnehage og skole.  Hedda skal på AHUS i neste uke for kontroll av ører/polypp. Da regner jeg med vi også får operasjons dato. Nå gjelder det bare å få henne frisk før konsultasjonen!                                          


Hverdagen- snille barn som er så god med hverandre 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen ett lite spor etter deg:-)